Sănătatea înainte de toate!

Osteopatia

Osteopatia reprezintă o formă o terapie manuală complexă, noninvazivă, care are ca scop final redarea sănătății întregului organism, prin determinarea și tratarea restricțiilor de mobilitate de la nivelul diferitelor părți componente ale organismului.

Orice pierdere a mobilității la nivelul articulațiilor, mușchilor, ligamentelor sau organelor interne poate sta la originea unui dezechilibru al stării de sănătate.

Prin osteopatie nu vindecăm, ci încurajăm capacitatea proprie de vindecare a organismului. Osteopatia, prin metodele ei specifice non-invazive.

Osteopatia, prin metodele ei specifice non-invazive, îndepărtează nu numai manifestările unei boli sau afecțiuni, ci descoperă şi înlătură efi­cient cauza acestora.

Tratamentul osteopat are impact pozitiv și pe sistemul nervos, circulator și limfatic, cu îmbunătățirea funcțiilor și a sănătății în general.

Osteopatul  își îndreaptă toate cunoștințele și toată atenția și intenția în zonele în care găsește restricție de mișcare a țesuturilor, pentru a reda mobilitatea, pentru a reda sănătatea, bazându-se pe cunoștințe aprofundate de anatomie, biomecanică și fiziologie

Osteopatia  vă poate ameliora calitatea vieții dacă suferiți de :

–       Probleme musculor-scheletale precum precum dureri de spate, sciatalgie, hernii, tendinite, dureri de umăr, entorse, torticolis, disfuncții ale articulației temporo-mandibulare;

–       tulburări digestive precum constipația, reflux gastro-esofagian, dureri abdominale, balonări;

–       probleme ginecologice precum dureri menstruale, menstruație neregulată, probleme de incontinență urinară;

–       migrene

De asemenea, utilizăm cu succes osteopatia în cazul nou-născuților cu plagiocefalie (deformare craniană), torticolis sau cu probleme de alimentare la sân.