Skip to content Skip to footer
Cu ce te putem ajuta

Servicii

Echipa Kineto Dema își desfășoară activitatea la cel mai înalt nivel de profesionalism. Fizioterapeuții noștri sunt specialiști în domeniu care tratează cu maxima seriozitate fiecare pacient in parte

Fizioterapie

Mișcarea și exercițiul fizic, terapie manuală, electroterapie terapie cu laser și ultrasunete, terapie cu Tecar, educație și promovare
Detalii

Osteopatie

Osteopatia reprezintă o formă o terapie manuală complexă, noninvazivă, care are ca scop final redarea sănătății întregului organism…
Detalii
Despre noi

De ce să ne alegi pe noi?

Au trecut prin mânile noastre mii de pacienți, ne-am pus toată priceperea ca să îi facem bine. Echipa KINETO DEMA e pregătită să vă redea starea de bine, sănătatea mult visată.

Dedicare

Suntem recunoscuți și apreciați pentru adaptabilitatea și implicarea în asigurarea calității vieții pacienților noștri. Dezvoltăm programe terapeutice personalizate. În funcție de fiecare caz, întocmim un plan de tratament unic și acordăm toată răbdarea pentru a duce fiecare caz la bun sfârșit.

Excelență

De-a lungul anilor, echipa KinetoDEMA a căpătat experiență și numeroase premii care au validat profesionalismul și rezultatele fabuloase ale echipei. Credința și aplecarea spre nevoile pacientului ne definesc.

Experiența

Suntem de peste 14 ani în slujba pacienților noștri, oferind o experiență completă și servicii de cea mai înaltă calitate.
Suntem inițiatorii tratamentului complex pentru scolioză (metoda FED-gimnastica Schroth) și printre singurii în domeniul recuperării care abordăm pacientul în complexitatea lui, pe baza examinării complexe a organismului uman și a stabilirii cauzei simptomatologiei și nu pe baza tratării efectelor.

PROFESIONALISM

Echipa KinetoDema este formată dintr-o echipă de profesioniști, cu studii avansate și o experiență vastă. Doamna Daniela Stanca este fizioterapeut doctor, terapeut manual certificat IFOMPT, osteopat DO. Are o experiență importantă în domeniu, fiind  de asemenea și formator certificat de Ministerul Sănătății  și acreditat de Colegiul Fizioterapeuților din România.

Povestile noastre

Noutati blog

Fasciita plantară
Fasciita plantară (fascioza plantară, este o tulburare relativ comună, care afectează 1 persoană din 10 în…
torticolis muscular congenital
Torticolisul muscular congenital reprezintă o deformare posturală evidentă la naștere sau imediat după naștere, cu…
durerile de spate
Durerea lombară joasă (low back pain, lombosacralgia) reprezintă al V-lea cel mai comun motiv de…
Durerile de șold
Coxartroza reprezintă o cauză comună a durerii șoldului, o afecțiune degenerativă  ca o rezultat al…
Tratare paralizie faciala periferica a frigore
După doar 6 sedinte de fizioterapie și 1 ședința de osteopatie ( diagnostic- paralizie faciala…
sCOLIOZA IDIOPATICĂ
Scolioza idiopatică a adolescentului se manifestă la copii aparent sănătoși, poate progresa în funcție de…